Adrenalin

Mrazení v zádech, bušení srdce, husí kůže, strach a napětí. Pokud jste milovníci dobrodružství, svůj pobyt v Plzni si můžete zpestřit netradičním adrenalinovým zážitkem. Ať už je to bungee jumping, rychlá jízda na motokárách nebo let balonem, při těchto aktivitách je v Plzni zrychlení tepu zaručeno. Vydat se můžete i na laser game, paintball nebo některou z únikových her.



Let balonem nad Plzní

Až vyšplháte na všechny rozhledny a výhledy a pořád vám to bude málo, můžete zkusit let balonem nad Plzní. Z ptačí perspektivy uvidíte pivovar, plzeňské řeky, centrum města i Velkou synagogu, Západočeské muzeum nebo objekt věznice Bory. Let je možné přizpůsobit vašemu přání a dokonce si můžete vybrat i let zcela soukromý.

Tandemové skoky

Nejjednodušší a nejrychlejší způsob, jak si vyzkoušet volný pád, je tandemový seskok. Zkušený pilot s vámi na letišti Plzeň – Líně vyskočí z výšky min. 3000 m a po cca 40 sekundovém volném pádu otevře padák a bezpečně vás dopraví zpět na zem.

Motokáry

Milovníci rychlé jízdy si užijí dráhu pro motokáry v Plzni v areálu pod mostem Milenia. Indoorová trať je přizpůsobená i pro děti a nabízí okruh s dvaceti zatáčkami, kde to můžete rozjet rychlostí až 60 km/h.  Jízdy doporučujeme rezervovat předem.

Bungee jumping

Bungee jumping je dnes již legendární aktivita nabitá adrenalinem, při níž tuhne krev v žilách i velmi odvážným. V Plzni – Losiné si pod vedením zkušeného instruktora a dozoru vyzkoušíte skok z výšky 50 metrů, což je více jak polovina výšky katedrály sv. Bartoloměje na náměstí Republiky.

Únikové hry

Výlet do Plzně si můžete zpestřit návštěvou některé z únikových her. Vybírat můžete z různých témat, třeba Černobyl nebo Sherlocked.

Paintball

Paintballové hřiště najdete v Plzni v bývalých městských lázních v centru města. Střílení barevných kuliček si tedy užijete uvnitř unikátních prostor budovy plovárny z dvacátých let minulého století. Na výběr je ve hře několik témat. Paintball můžete zkusit také na letišti v Plzni-Lhotě v bunkrech určených pro hangárování letadel nebo v Líních na venkovní hrací ploše o velikosti 25 000 m2. Hry je nutné rezervovat předem.

Horolezecká stěna

Adrenalinové lezení si můžete v Plzni užít hned na několika místech. Venkovní horolezecká stěna Kobra v parku ve Štruncových sadech je k dispozici po celý den zdarma. Kousek od ní se ve sportovním baru Rock´n´wall můžete za každého počasí vyřádit na stěně vnitřní. Na Slovanech ve sportovním areálu TJ Lokomotiva si můžete zalézt na jedné z největších indooroových stěn v České republice. Další venkovní stěnu můžete využít ve Škoda parku v Doudlevcích, kde najdete až 250 m2 lezecké plochy a vstup je sem zdarma.

Laser game

Laser game je akční kolektivní střílečka s laserovými zbraněmi na Slovanech v Plzni, kde se snažíte trefit vestu protihráče a nasbírat tak co nejvíc bodů. Můžete si vybrat z různých doprovodných efektů, sestavit týmy dle libosti nebo si ke hře navolit vlastní hudbu.

Herna virtuální reality

Plzeňská herna VR nabízí zážitek v podobě virtuálního cestování po horách, procházky v podmořském světě, naučíte se pracovat s prostorem během kreslení, nebo si zahrajte akční, sportovní nebo logické hry. Na výběr je jich tu přes sto. Hernu je nutné rezervovat předem.

Prohlédněte si fotogalerii